Múlt hétfőn mentem el abba a régi hot pot étterembe, ami akkor annyira bejött. A hely ugyan változott, más a bútor, más a módszer, de a minőség maradt a régi. Nagyon finomat ettem.
Aminek nem írtam ki a nevét, az nem is fontos, mert nem tűnt finomnak, úgyhogy nem ettem belőle.
Középen fő a leves, régen egy nagy tálban, most meg ilyen köralakban. A hagyma és a koriander megy bele a szezámszószba, aztán a megfőtt cuccok is oda kerülnek egyrészt hűlni, másrészt, hogy kapjanak valami plusz ízt. Amit itt láttok az bőven elég két embernek is, úgyhogy nem is fogyott el, pedig degeszre ettem magam. :)
Szerintem nagyon hangulatos hely. Már csak az a kérdés, hogy meg lehet-e még oldani, amit régen, hogy egyszerre kétféle lé fő az asztalon, mondjuk egy csípős meg egy sima. Két komplett edénnyel nyilván, de régen egy nagy tál volt kétfelé választva. Mert ugye egy edénnyel még hot pot, de kettővel már olyan lenne az asztal, mint egy gőzhajó.
Utolsó kommentek